CURSUS TINTEN


LET OP: wegens COVID19 voorlopig geen opleidingen!

SVE Window Tinting biedt als eerste tintbedrijf in België een cursus basistechnieken aan voor het tinten van wagens.

Deze dagopleiding wordt beter omschreven als een merk-onafhankelijke workshop waarbij beginners de juiste technieken aangeleerd krijgen om een wagen kwalitatief te voorzien van zonwerende folie.

Uniek aan deze workshop is het feit dat we cursisten praktijkgericht een wagen leren tinten zonder demontage van deurpanelen op een modelwagen.
Deze dagopleiding gaat 6 keer per jaar door en is telkens voor maximaal 3 personen per dag. Zo kan de kwaliteit van de opleiding en een persoonlijke aanpak verzekerd worden.

De opleiding start om 8u, eindigt om 17u en kost €500 BTW inclusief. De inschrijving is pas officieel, na ontvangst van de betaling. In deze prijs zit het gebruik van een modelwagen inbegrepen, alsook fris en een lunch. Na afronding krijgt elke cursist een deelnamecertificaat.


IK WIL DEELNEMEN
 

Prijs voor de cursus: €500 (incl btw)

 

Verloop:

  • Kennismaking

  • Wetgeving, tools, materialen en leveranciers

  • Voorbereiding van de wagen

  • Krimpen en plaatsing van folie op een bolle achterruit

  • Tinten van portierramen zonder demontage


Na deze dag beschikt de cursist over alle nodige info omtrent materiaal en montagetechnieken om zelf aan de slag te gaan.

MAAR! Tinten is een nichevak. Hou daarom rekening met het feit dat oefening van de aangeleerde technieken, samen met veel geduld, een absolute vereiste zijn.
Rome is echter ook niet in één dag gebouwd.

 

Data 2021 (ON HOLD)

Woensdag 00/00

---

Woensdag 00/00

---

Woensdag 00/00

---

Woensdag 00/00

---

Woensdag 00/00

---

Woensdag 00/00

---

Wenst u zich in te schrijven voor een opleiding op één van de openstaande data? Neem dan contact op via info@svewindowtinting.be en vermeld de gewenste dag samen met uw persoonlijke informatie. Na betaling van de factuur, is uw inschrijving officieel.

Tot snel!